Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht met veelgestelde vragen aan Travel & Tech en de daarbij horende antwoorden. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Travel & Tech 2025 vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 januari 2025 in Koninklijke Jaarbeurs.

Travel & Tech 2025 vindt plaats op woensdag 8 en donderdag 9 januari 2025 in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht, hal 10.

Travel & Tech is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.

De registratie is nog niet gestart. Houdt deze website en onze Linkedinpagina in de gaten om op de hoogte te blijven!

Travel & Tech vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De beste manier om naar de Jaarbeurs te komen is met het OV. Door woningbouw zijn de terreinen P1 en P3 niet langer beschikbaar. Wil je toch parkeren? Maak dan gebruik van P2, P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

Hier lees je alles over de bereikbaarheid van Jaarbeurs, zowel per auto, het openbaar vervoer, de taxi, op de fiets als lopend.

Op P4 zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden aanwezig. Op vertoon van een mindervalidenparkeerkaart kun je hier parkeren, mits de pashouder van de parkeerkaart aanwezig is. Het is niet mogelijk om vooraf mindervalidenparkeerplaatsen te reserveren. Voor mindervalide bezoekers willen we benadrukken dat parkeren niet gratis is, maar tegen het reguliere parkeertarief. Lees hier meer.

Bekijk de plattegrond om te zien waar de parkeerterreinen liggen.

Wij geloven in een wereld waarin we zorgvuldig met elkaar en onze omgeving omgaan. En daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. Zowel aangaande onze maatschappelijke doelen, richting onze mensen als voor de wereld waarin we leven. Klimaatverandering is één van de meest urgente problemen in de wereld van vandaag en we zijn vastbesloten om hierin onze bijdrage te leveren.

Lees hier alles over de duurzame ambitie van Jaarbeurs

Alhoewel we héél gek op dieren zijn, is het alleen toegestaan je hulphond(en) mee te nemen naar Travel & Tech.