8 – 9 Jan. 2025

Travel& Tech

Word onderdeel van een innovatieve gemeenschap die de reisindustrie transformeert. Deelnemers van Travel & Tech bereiden organisaties in de reisbranche voor op de volgende fase.

Travel & Tech 2025

Travel & Tech is dé toonaangevende beurs die een ongeëvenaard inzicht biedt in de toekomst van reizen. Als exposant krijg je de unieke kans om jezelf te positioneren als pionier in de sector en te laten zien hoe jouw organisatie voorop loopt in de evolutie van het toerisme.

Kom tijdens Travel & Tech, op 8 – 9 Januari 2025 in Jaarbeurs Utrecht, in contact met professionals van reisorganisaties die op zoek zijn naar de volgende stap in hun digitale ontwikkeling en zet jouw oplossing op de kaart. Inspireer, deel kennis en laat zien dat digitalisering een must is!

Sluit je aan

Travel & Tech is voor aanbieders het ideale platform om de nieuwste technologieën en tech-oplossingen te demonstreren aan professionals uit de gehele reissector.

Kom in contact met professionals en kopers van grote, middelgrote en kleinere bedrijven binnen de reis- en toerismebranche van de Benelux en ontmoet onder andere de volgende functies:

· Algemeen Directeur

· Commercieel Director

· Marketing/PR Managers

· Customer Service Managers

· E-Commerce Managers

·Data/IT Managers

· Adviseurs

· Finance Managers

· Sales Managers

· Operationele Managers

Presenteer je innovaties

Dit evenement biedt de ideale gelegenheid voor exposanten om hun nieuwste innovaties en technologische vooruitgangen te tonen. Trek de aandacht met interactieve demo’s en presentaties, en positioneer jezelf aan de top van de industriële vooruitgang.

Genereer kwalitatieve leads en ontmoet potentiële partners

Travel & Tech brengt key decision-makers en industry influencers uit de industrie samen. Dit is jouw kans om in contact te komen met gekwalificeerde leads die actief op zoek zijn naar nieuwe reistechnologieën.

Sta in direct contact met jouw doelgroep

face-to-face contact in onvervangbaar. Travel & Tech biedt je de kans om vertrouwen op te bouwen met potentiële klanten, wat leidt tot betere conversies.

Positioneer je bedrijf als autoriteit in de industrie

Travel & Tech is dé plek voor thought leadership. Door je expertise en innovatieve oplossingen te tonen, positioneer je je bedrijf als een betrouwbare leider in de wereld van reistechnologie.

Deelname informatie

De brochure van Travel & Tech geeft jou alle informatie over deelname aan dit vakevent. In eenvoudige stappen word je geholpen bij het bepalen van de juiste impact voor jouw bedrijf.

Vraag de brochure aan

Wij staan voor je klaar!

Kelvin Bor

Senior Accountmanager
+31 6 53 57 02 48

kelvin.bor@jaarbeurs.nl

Marco van Naarden

Senior Accountmanager
+31 6 25 38 76 01

marco.van.naarden@jaarbeurs.nl

Marleen Rompen

Beursmanager
+31 6 11 91 76 85
marleen.rompen@jaarbeurs.nl

Partners van Travel& Tech